Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:53 pm

ZVONIMIR ŠARLIJA: PAOK nije na svom maksimumu, pokušat ćemo to iskoristiti!

Piše D. F.

Zvonimir Šarlija ovog je ljeta iz Panathinaikosa stigao u Hajduk te vrlo dobro poznaje grčku ligu.  

– PAOK je kvalitetom tu s nama, minimalno. Njima ova atmosfera neće ništa značiti. Mislim da smo u dobrom ritmu, a oni nisu na svom maksimumu. Pokušat ćemo to iskoristiti pa tko je bolji, neka ide dalje – rekao je Šarlija, a potom se dotakao PAOK-a.

– Imaju puno top pojedinaca. Na krilima su dosta dobri, Živković i Taison. Bitno je da ne igra Brazilac Augusto, ali imaju širok roster i svi su dobri. 

Grci su nakon ždrijeba playoffa Konferencijske lige objavili da igraju protiv Rosenborga ili Heartsa. Je li to provokacija?

– To je malo nespretno preneseno. Svi grčki klubovi su tako objavili. Mislim da tu nema nikakvog podcjenjivanja.

Kakav je PAOK, koje su im glavne odlike? 

– Iskusna su ekipa i znaju igrati na rezultat. Jako su dobri u presingu. Ako im to ne prođe, onda u kontrama. Mi imamo stručni stožer koji će nas pripremiti na to. Prekidi? To je isto bitan segment. 

Kakva je atmosfera na Toumbi?

– Grčka je poznata po ludoj i vatrenoj atmosferi. Nama strancima to ne znači kao kad si doma. I na Poljudu i u Solunu će biti top atmosfera – zaključio je Šarlija.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)