Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:19 am

SVE ZA HAJDUK: Imajte ovo na umu tijekom susreta protiv PAOK-a!

Piše B. D.

Hajduk sutra u 21 sat igra protiv PAOK-a, a uoči susreta valja skrenuti pozornost i na nekoliko detalja vezanih uz tribine.

Poznato je da je Hajduk kažnjen zbog rasističkih skandiranja dijela navijača u prvoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige protiv portugalske Vitorije SC, prošle sezone, te je za uzvratnu utakmicu play-offa protiv Villarreala na Poljudu morao zatvoriti sektor s ukupno najmanje 3.000 sjedećih mjesta, te odaslati poruku ‘no to racism’. 

Uz to je klub platio novčanu kaznu od 23.000 eura zbog blokiranih evakuacijskih prolaza na tribinama i još nekih stvari.

Uglavnom, znajući da je Hajduk pod posebnom prismotrom glede rasizma (nikako vikati ‘Cigani’ i slično) i drugih situacija, potrebno je apelirati na svih da se suzdrže djelovanja koja bi mogla dovesti do još drastičnije kazne, poput praznog stadiona. Jer to je zadnje što nam treba u više nego obećavajućoj sezoni, kada bismo eventualnim prolaskom preko Rosenborga ili Heartsa mogli do grupne faze.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)