Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
7:22 pm

Uhićen Hrvat (19) koji je bio dio skupine koja je ubila navijača? Sedmorica pokušala pobjeći

Piše N.M.

Sedmorica Hrvata naoružana noževima i palicama uhićena su u Evzonesu, na granici Grčke i Sjeverne Makedonije, u pokušaju da napuste državu, piše grčka Gazzetta.

Istovremeno, Grci prenose informaciju o uhićenju Hrvata za kojeg sumnjaju da je bio dio skupine koja je ubila 29-godišnjeg navijača AEK-a! ‘Hrvatski 19-godišnji huligan uhićen je na graničnom prijelazu Kakavija u autobusu koji vozi na liniji Atena-Tirana dok je pokušao napustiti Grčku’, piše Top Channel.

Albanski portal navodi da su hrvatskom tinejdžeru policajci stavili lisice, a kasnije ga priveli u policijsku postaju gdje će biti ispitan, prenose 24 sata.

Načelnik glavnog stožera grčke policije vodit će internu istragu o sinoćnjim događajima u Ateni, gdje je u sukobu članova navijačkih skupina uoči dvoboja AEK – Dinamo u kvalifikacijama za nogometnu Ligu prvaka smrtno stradao 29-godišnji navijač domaće momčadi.

Istraga bi se trebala baviti propustima grčke policije koja nije spriječila dolazak Dinamovih navijača u Atenu, iako je o tome bila upozorena od strane hrvatskih i crnogorskih kolega najmanje dva dana unaprijed, priopćeno je u utorak.

Istragu će voditi policijski general-pukovnik Eleftherios Garilas, koji će istražiti i zašto atenska policija nije uspjela zaustaviti huligane unatoč zabrani dolaska gostujućim navijačima na utakmicu protiv AEK-a, koja je u utorak trebala biti odigrana u OPAP Areni u atenskoj četvrti Nea Filadelfija, gdje se i zbio sukob s tragičnim posljedicama. Zbog ovog sukoba Udruženje europskih nogometnih saveza (Uefa), pod čijom se ingerencijom odigrava Liga prvaka, odlučilo je odgoditi utakmicu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)