Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:18 pm

BOMBA IZ FRANCUSKE: PAOK uoči utakmica s Hajdukom ostaje bez ponajboljeg igrača?!

Piše D. F.

Douglas Augusto blizu je prelaska u Nantes! Brazilski veznjak koji je u PAOK-u od ljeta 2019. godine na izlaznim je vratima kluba iz Soluna. 

Tu vijest donio je ugledni francuski dnevni list L’Equipe, a u tekstu se navodi da će Nantes isplatiti PAOK-u pet milijuna eura odštete te da je za 26-godišnjeg Augusta pripremljen četverogodišnji ugovor. 

Već duže vremena se spominje njegov odlazak iz Soluna, a sudeći prema vijestima iz Francuske njegov transfer je vrlo blizu realizacije. Podsjetimo, Brazilac je u uzvratnom susretu protiv Beitara zaradio crveni karton te zbog toga nema pravo igrati u četvrtak na Poljudu. Tko zna, možda do četvrtka transfer bude već riješen, a to bi značilo da će PAOK na ‘bijele’ bez važne karike.

Usporedno s izlaznim transferom, u Solunu rade i na dolascima. U nedjelju navečer u Grčku je sletio Magomed Ozdoev, 30-godišnji ruski veznjak koji u PAOK stiže iz turskog Karagumruka. Nakon što odradi liječničke preglede postat će novi igrač solunskog kluba te je realna mogućnost da se njegovo ime nađe na popisu igrača za duele s Hajdukom. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)