Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:45 pm

Težak potop Karoglanove momčadi

Piše D. L.

U trećem kolu HNL-a, Rijeka je na Rujevici deklasirala Istru 6:0. 

Prvi pogodak u ‘Derbiju della Učka’ postigao je u 34. minuti Franjo Ivanović iskoristivši veliku pogrešku Darija Marešića. Do kraja poluvremena za momčad Sergeja Jakirovića poentirali su Lindon Selahi u 44. i Marco Pašalić u prvoj minuti sudačke nadoknade. 

U drugom poluvremenu Rijeka je krenula u istom ritmu. Prvo je u 58. mrežu Lovre Majkića glavom zatresao Bruno Goda, a tri minute kasnije i Franjo Ivanović drugi puta na susretu. Komačan rezultat postavio je Alen Grgić u 81. minuti. 

Rijeka je nakon nemoćne predstave na Poljudu upisala drugu pobjedu u prvenstvu te trenutačno zauzima vrh ljestvice. Istra s druge strane još uvijek ne zna za pobjedu te s jednim osvojenim bodom drže deveto mjesto tablice. Momčad Mislava Karoglana u prva tri kola primila je deset pogodaka, a postigla tek jedan. 

U sljedećem kolu Istra dočekuje Osijek, dok Rijeka neće na putovanje prema Gorici jer su iskoristili svoje pravo odgode utakmice zbog europskih obveza. 

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)