Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:28 pm

SPLITSKI NOGOMETAŠ SE ISPRIČAO NAVIJAČIMA: Dočekan sam prelijepo, a otišao sam povrijeđen i u suzama!

Piše D. F.

Tomislav Dadić prije dva dana debitirao je za Široki Brijeg. Sudbina je htjela da to bude na Mokrom dolcu protiv svog bivšeg kluba Posušja u kojem je igrao prošle sezone. 

Dadić je u igru ušao u 54. minuti, a šest minuta kasnije nakon jednog neopreznog starta zaradio je žuti karton. Nekoliko igrača Posušja nakon toga je reagiralo, ali se situacija primirila. No, nakon utakmice koja je završila pobjedom Širokog Brijega (2:1) došlo je do verbalnog okršaja između 25-godišnjeg Dadića i navijača.

Dan nakon, Dadić se oglasio na društvenim mrežama. Izrazio je žaljenje cijelim događajem te je uputio ispriku svima. 

– U životu nisam nikad omalovažavao, vrijeđao, ni ponižavao nikoga nigdje. U Posušju sam u petak dočekan prelijepo, pljeskom, a otišao sam povrijeđen i u suzama. Nijedno prijateljstvo, poznanstvo, odnos, nikad ne bih mijenjao za bilo kakve pobjede, golove ili bilo što drugo. Pazio sam uvijek na svaki detalj, nikada nikoga nisam htio povrijediti i uopće nisam slavio prvi gol svoje momčadi ulaskom u teren već sam ostao pribran. Kada sam ušao u igru napravio sam grub prekršaj i htio sam se odmah ispričati, nakon čega me pet igrača (neki od njih donedavno suigrači) napalo i vrijeđalo. Poslije sam se opet htio ispričati, ali jednostavno nisam uspio doći do riječi. Skandiranje cijelog stadiona i moju gestu prema njima nikako ne mogu opravdati. Posipam se pepelom i preuzimam apsolutnu krivicu, kao i za psovanje u tunelu. Nisam nikoga htio uvrijediti, a ispalo je najgore za obje strane. Posušje će uvijek biti dio mene. Od srca vam hvala na svemu i najdublje isprike svim igračima, trenerima, navijačima i osoblju…Vidimo se još na nogometnim terenima, ako Bog da! – poručio je Dadić koji je ponikao u Splitu, a igrao je i za Dugopolje, Hrvace, drugu momčad Osijeka, Solin te Posušje. Ovog ljeta potpisao je dvogodišnji ugovor sa Širokim. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)