Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:50 pm

Trump na sudu: Nisam kriv!

Piše N.M.

Bivši američki predsjednik Donald Trump na sudskom ročištu u Washingtonu poručio je kako se ne osjeća krivim po sve četiri optužbe protiv njega, javlja CNN, prenose 24 sata.

Na sudskom ročištu pred saveznim sudom i službeno je optužen za zavjeru u svrhu poništenja svog poraza na izborima 2020. godine.

Trump je suočen s četiri točke, uključujući zavjeru kako bi prevario državu, zavjeru protiv prava građana te utjecaj na svjedoke. Protiv njega se vode dva procesa, a on se i dalje priprema za predsjedničke izbore iduće godine.

Trumpa je ispred sudnice dočekala gomila ljudi, metalne ograde, policijski psi, tajni agenti i policajci.

Bivšem predsjedniku su, nakon što se izjasnio da nije kriv, rekli da ne smije govoriti o činjenicama slučaja te da se mora javiti sudu u Washingtonu. 

Nepoštivanje suda može dovesti do naloga za uhićenje, opoziva uvjeta puštanja i pritvora.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)