Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:48 pm

SPORT I ZABAVA Stiže inovativna igra pickleball

Piše A. A.

Novoosnovana udruga Pickleball club Nikola Tesla Croatia, sa sjedištem u Gospiću, predstavlja inovativnu igru. Pickleball dolazi u subotu, 12. kolovoza 2023., u 19 sati na vanjske terene OŠ dr. Jure Turića u Gospiću.

‘Imamo nevjerojatne vijesti za sve ljubitelje sporta, zabave i aktivnog načina života! Predstavljamo vam picklaball – inovativnu igru ​​koja će vas osvojiti svojom jednostavnošću, uzbuđenjem i prilagodljivošću.

Picklaball je dinamična kombinacija tenisa, badmintona i stolnog tenisa. Ova nova igra stvorena je kako bi spajala sve generacije i omogućila svima da se zabave i istovremeno ostanu u formi. Igranje Picklaballa pruža priliku za poboljšanje koordinacije, brzine, agilnosti i reakcijskih vještina, dok se istovremeno opuštate i uživate u društvu svojih prijatelja i obitelji’, navode iz udruge.

Pravila su jednostavna. Vjeruju da će se brzo prilagoditi čak i oni koji nikada nisu igrali slične sportove. 

Za igru su potrebni reket, lagana loptica s rupicama i teren s mrežom. Rekete i loptice osigurali su organizatori, a sve što trebate ponijeti jesu dobra volja i rekreacijski duh.

‘Okušajte se u igranju i pridružite se rastućoj zajednici ljubitelja picklaballa. Organizatori i igrači pomoći će vam da otkrijete sve čari ovog uzbudljivog sporta’, poručuju. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)