Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:42 pm

JAKOLIŠ NA PREDSTAVLJANJU: Razmišljam o tome da zaigram za Australiju!

Piše D. F.

Marin Jakoliš i službeno je predstavljen kao novi igrač Melbourne Cityja. Bivši ofenzivac Šibenika i Hajduka u Australiju stiže na posudbu iz francuskog drugoligaša Angersa. 

– Svaku sekundu koji ću igrati dat ću 100% od sebe. Želim pomoći momčadi u ostvarenju zacrtanih ciljeva. Ovo je timski sport, želim najbolje za momčad. Naravno, iza toga imam i vlastite ciljeve. Želim biti što bolji – rekao je Jakoliš, a potom otkrio svoju želju.

– Moj otac je živio ovdje 15 godina, a onda se preselio u Hrvatsku. Njegovi korijeni su iz Melbournea, tako da sam i ja na račun njega dobio putovnicu. Razmišljam i o australskoj reprezentaciji, to mi je jedan od ciljeva. Očekujem da ću imati odličnu sezonu i da ću s momčadi napravi dosta dobrih stvari. Ako budem igrao dobro i ako me Australci pozovu u reprezentaciju to bi bilo perfektno. Jedva čekam da krene sezona. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)