Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
11:59 pm

Izgorjela kuća bivšeg igrača Dinama, nastala ogromna šteta

Piše A. A.

U velikom požaru koji je u ponedjeljak izbio u Jastrebarskom, izgorjela je gotovo cijela kuća obitelji Bradvić iz koje dolaze dva bivša nogometaša Dinama – pokojni Marijan Bradvić i njegov sin Mislav Bradvić

Mislav Bradvić sada je trener u školi nogometa Jaske Vinogradar. S apelom da mu se pomogne oglasili su se iz kluba. 

‘Dragi prijatelji, pomozimo u ovim teškim trenucima obitelji Bradvić! Pomozimo našim nekadašnjim igračima, a sada trenerima Mislavu i Petru, pokažimo na djelu naše veliko jaskansko srce i pokažimo obitelji Bradvić da nisu sami! 

U velikom požaru koji 31. srpnja zahvatio njihovu obiteljsku kuću nanesena je ogromna šteta obitelji Bradvić. Kako bi mogli obnoviti svoj dom, potrebna im je pomoć sugrađana i prijatelja. Svoje donacije u skladu s mogućnostima i od srca možete uplatiti na račun broj HR9123400091110758104 otvoren pri Župi Preobraženja Gospodnjeg u Jastrebarskom. 

Obitelj Bradvić pomogla je da se sportski glas o Jaski prenese diljem svijeta, pomozimo i mi njima vratiti svoj dom! Hvala svim Jaskancima koji su spremni pomoći, svaka uplata bit će dodijeljena obitelji i, neovisno o iznosu, itekako je važna’, objavili su na društvenim mrežama. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)