Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
5:35 pm

TRAGEDIJA U KINI Francuski egzibicionist poginuo je pri padu sa 68. kata nebodera

Piše M.K.

Francuski ekzibicionist Remi Lucidi, koji je na društvenim mrežama postigao izvjesnu slavu penjući se bez zaštite po visokim zgradama, poginuo je pri padu sa stambenog nebodera u četvrti Mid-Levels u Hong Kongu, piše Jutarnji.

Lucidi, koji se predstavljao pseudonimom Remi Enigma, prije toga je u četvrtak oko 19.30 pokucao na prozor na 68. katu Tregunter Towera. Prestrašena kućna pomoćnica odmah je pozvala policiju, no prije nego su policajci stigli, Lucidi se vjerojatno poskliznuo i pao.

Policija je pronašla njegovu kameru i u njoj snimke penjanja na visoke zgrade.

Instagram račun preplavili su komentari i poruke sućuti. Na YouTubeu više ne postoji kanal Remija Enigme, a na Instagramu je imao nešto manje od četiri tisuće pratitelja.

Pogledajte i snimku s Remijevog Instagrama:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ʀᴇᴍɪ ᴇɴɪɢᴍᴀ (@remnigma)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)