Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:16 pm

Nikoličius otvoreno progovorio o eventualnim dolascima Perišića i Žapera, te transferu Vuškovića

Piše N.M.

Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius nakon pobjede nad Rijekom je za Novu TV rekao:

– Jako dobar start za momčad i naše navijače. Hvala im što su došli u velikom broju. Ostvarili smo cilj od šest bodova u prve dvije utakmice, hvala svima, sad se okrećemo Europi.

Sljedeće pitanje je bilo o Ivanu Perišiću

– Perišić ima još godinu dana ugovor s Tottenhamom, mi pratimo situaciju, probat ćemo to realizirati, ali moramo vidjeti puno predispozicija prije.

Kako idu ti razgovori, je li bilo konkretnih kontakata s Ivanom i Tottenhamom?

– Ne bih želio otkriti toliko duboko tko s kim priča i koliko to duboko ide. Prijelazni rok je do 8. rujna, kad krene Premiership vidjet ćemo kakav on status ima tamo.

Je li realnije da dođe na zimu?

– To je više u sferi špekulacije. Mi pratimo situaciju. Ne bi trebali ljudi potcjenjivati Perišića, to je jedan od boljih nogometaša u Europi. On ima ponude i drugih klubova, te jako dobar ugovor Tottenhamom. Koliko znam, oni na njega ozboiljno računaju. Ako ne uspijemo sad, vidjet ćemo što će biti na zimu.

Žaper?

– U zadnjih nekoliko tjedana ništa novo se ne događa u odnosu na prije. Poslali smo dvije ponude Osijeku, nismo se uspjeli dogovoriti, to je sad stand by. Žaper je igrač koji nas interesira i željeli bismo ga vidjeti u dresu Hajduka.

Luka Vušković, kako ide s tim transferom?

– To je naša namjera, radimo na tome. To je veliki transfer, gdje nije lako sve posložiti, sve strane moraju biti za to. Igraču je jako bitno da odabere pravi klub za razvoj. Sve skupa nije lako i jednostavno, pričamo o velikim ciframa, sad je sve bliže da transfer bude realiziran u osmom mjesecu – zaključio je Nikoličius.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)