Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:15 am

FILIP KROVINOVIĆ: Ne bih rekao da smo bolji nego prošle sezone, nije se puno toga promijenilo!

Piše D. F.

Filip Krovinović odigrao je cijeli susret protiv Rijeke. Nakon pobjede playmaker ‘bijelih’ iznio je svoja razmišljanja.

– Naša pobjeda je zaslužena. Cijelu utakmicu smo dominirali, rezultat je mogao biti veći. Borili smo se, obrana je bila staložena. Čestitke suigračima, stožeru, svim ljudima u klubu. Ovo je pobjeda svih nas – rekao je Krovinović, a potom prokomentirao Odjidju-Ofoea.

– Njegovo iskustvo se pokazalo na terenu. Iskusan je, pametan, ne srlja bezveze, ali ne bih samo njega pohvalio. Tu je i Yassine koji nije počeo od početka, ali je tu. Kada su na terenu bolji igrači svima je lakše. 

Dvije pobjede na startu, sve izgleda idilično, zar ne?

– Točno. Nakon Superkupa gdje smo na našu grešku izgubili. Na kraju nam se vratilo. Idemo dalje, čekamo europsku utakmicu.

Može li Hajduk nanizati seriju pobjeda?

– Ne bih volio pričati o idućih četiri-pet utakmica, već o trećem pretkolu Konferencijske lige. U dobrom smo naletu i mislim da možemo iskoristiti ovaj trenutak. Iz dana u dan, iz vikenda u vikend, tri po tri.

Kako si se snašao u novoj, defenzivnoj ulozi?

– Malo sam povučeniji, u defenzivnom dijelu se više trošim. Ne smeta mi to. Za ekipu dajem 120%. Tako će uvijek biti. Volim biti na lopti, graditi igru. 

Kako gledaš na Pukštasa?

– Puki je ‘box to box’ igrač. Nadam se da će ovako nastaviti.

Je li ovaj Hajduk bolji od onog iz prošle sezone?

– Ne bih rekao da je bolji. Nije se puno toga promijenilo. Ništa se ne gradi preko noći, treba vremena. Svakim danom smo sve bolji, trener je ostao, uhvatili smo njegove ideje. Trebamo raditi, usavršiti se. Uvijek ti novi igrač ili prinova pomogne za 1%, ali kostur ekipe je ostao, to je najbitnije. Mislim da to navijači osjećaju, zato nas i prate u ovolikom broju – zaključio je Krovinović. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)