Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:18 pm

‘Đir za zdravi život’ u nedjelju, prikupljat će se sredstva za HGSS

Piše A. A.

Ovogodišnji ‘Đir za zdravi život’, humanitarna biciklijada Imotske krajine koja se organizira već četrnaest godina zaredom, održat će se u nedjelju, 6. kolovoza, s početkom u 17 sati. 

U organizaciji udruge K.U.M. Proložac, biciklisti amateri i profesionalci napravit će pravi đir po Imotskoj krajini. Uslijedit će druženje na Vrljici, Zelenoj katedrali uz promotivnu tombolu i bogate nagrade čiji će prihod biti namijenjen nabavi potrebne opreme Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja (HGSS).

Biciklijada se vozi s 4 glavna starta: Proložac, Grubine, Runović i parking Park&Shopa, dok je cilj kod Zelene katedrale u Prološcu gdje će biti organiziran prigodni program.

Startovi biciklijade su: Proložac – ispred Doma kulture u 17 sati, Runović – ispred Doma kulture u 17 sati, Zmijavci – kod Bublina u 17.15, parking TC Park&Shop – u 17-.20 sati, Grubine – ispred škole u 17.30. 

Iz svih smjerova osigurani su koordinatori kako bi se u skladu s planom uspjeli susresti na lokaciji kod Perinuše te sretno zajednički dovesti do cilja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)