Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:34 am

UŽIVO (21.05): Hoće li Leko na rasprodanom Poljudu gurnuti u vatru novopridošli dvojac?

Piše D. F.

Nakon pobjede protiv Dinama pred Hajdukom je novi ispit. Večeras (21.05 sati) na rasprodani Poljud stiže Rijeka. Momčad Sergeja Jakirovića u Split je stigla nakon pobjede u prvom susretu drugog pretkola Konferencijske lige protiv kosovskog Dukagjinija (1:0). Prije toga Rijeka je na u prvom kolu HNL-a na Rujevici s 4:0 svladala Rudeš.

Jakirović je u dosadašnjoj karijeri s Hajdukom igrao (vodeći Goricu i Rijeku) deset puta i ima vrlo dobar omjer. Ostvario je šest pobjeda, dva remija i dva poraza. Jednom ga je porazio Damir Burić (u kolovozu 2019.), na Poljudu je bilo 3:0, a pamti zasigurno i poraz u veljači 2020. kada ga je Tudorov Hajduk svladao sa 6:0. Nakon te utakmice Jakirović je dobio otkaz na klupi Gorice. 

Ivan Leko poražen je u oba dvoboja s Jakirovićem u protekloj sezoni i to mu je zasigurno dodatni motiv uoči današnjeg duela. U odnosu na susret s Dinamom za očekivati je da će Leko napraviti promjene u početnom sastavu. Fahd Moufi i Vadis Odjidja-Ofoe dobrim su izdanjem u Maksimiru stigli nadomak prve jedanaestorice. Moguće je da obojica protiv Rijeke startaju od početka. 

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Moufi, Šarlija, Ferro, Melnjak, Krovinović, Pukštas, Odjidja-Ofoe, Sahiti, Mlakar, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca. Pomagat će mu Marjan Tomas iz Osijeka i Vedran Đurak iz Sv. Ivana Zeline, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Benkovca. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca Ivan Mihalj iz Velike Gorice. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)