Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
10:45 pm

UDARNI VIKEND ‘Imamo rekordnu sezonu u prometu!’

Piše M.K.

I ovaj udarni turistički vikend u samom srcu sezone prolazi u znaku ogromnih gužvi na autocestama. Kolone u pokretu i povremenim zastojima u oba smjera bilježe se od petka. Danas također kilometarske kolone pred tunelom Sveti Rok u smjeru mora te u povratku na izlasku s autoceste pred naplatnim kućicama protezale su se i više do 7 kilometara. 

S Lučkog se uživo javio RTL-ov reporter Boris Mišević koji je otkrio da su Hrvatske autoceste u plusu 20 milijuna eura u odnosu na prošlu godinu, a da je ovaj petak skoro srušio rekord ulaza na Lučkom. 

O rekordima je razgovarao je s direktorom sektora za naplatu cestarina u HAC-u Ivanom Ribičićem. Ribičić je istaknuo da zbog ulaska u Schengen više nema silnih čekanja na slovenskoj granici što je ubrzalo sve. I on je potvrdio da je ova sezona rekordna u smislu prometa. 

‘Brojke od početka godine su rasle u odnosu na prošlu. Ovo je sad već 8-12 posto i s time smo jako zadovoljni’, kazao je. 

Otkrio je da ponedjeljak po broju vozila zna čak biti jači i od subote te potvrdio da će HAC u svojim planovima imati da se izgradi treća traka ne samo do Karlovca, nego do Bosiljeva.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)