Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:38 pm

TORCIDA UOČI UTAKMICE S RIJEKOM: ‘Ajmo im danas pokazati da nisu sami i zaboravljeni’

Piše N.M.

Uoči utakmice Hajduka i Rijeke koja se na Poljudu igra večeras (21.05 sati) oglasila se i Torcida. Na službenim stranicama objavili su sljedeće priopćenje:

– Uoči današnje utakmice, prve ovogodišnje na Poljudu i prve u nizu u kojoj će krcati stadion furiozno povesti Hajduk do pobjede, imat ćemo priliku svi zajedno učiniti dobro djelo! Naši Slavonci, nažalost, još uvijek zbrajaju štete i suočavaju se s posljedicama strašnoga nevremena koje je u kratkom periodu odnijelo godine i desetljeća rada, truda i predanosti i uništilo njihova imanja, polja i domove. Ajmo im danas pokazati da nisu sami i da nisu zaboravljeni! Na svim ulazima na sjevernu i istočnu tribinu Poljuda nalaziti će se kutije za donacije u koje prije utakmice možete ubaciti svoj doprinos! Ništa nije malo, svaki euro je bitan i olakšat će im neizvjesnu i tešku svakodnevnicu koja je pred njima i pripomoći u obnovi imanja i kuća. Bila majica, šal, hajdučko srce – obavezni! Ajmo Bijeli! – poruka je Torcide. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)