Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:20 pm

MUP objavio upozorenja pred utakmicu Hajduka i Rijeke

Piše M.K.

Nakon pobjede protiv Dinama pred Hajdukom je novi ispit. Večeras (21.05 sati) na rasprodani Poljud stiže Rijeka. Tim povodom policija je objavila savjete navijačima.

‘Savjetujemo građanima koji planiraju doći na  utakmicu, da na vrijeme krenu prema stadionu te da ukoliko su u mogućnosti koriste javni prijevoz, radi izbjegavanja gužve.

Sudionike u prometu molimo za strpljenje i oprez ukoliko dođe do stvaranja većih gužvi i zastoja’, stoji u objavi MUP-a.

4 Savjetujemo građanima koji planiraju doći na utakmicu, da na vrijeme krenu prema stadionu, te da ukoliko su u mogućnosti koriste javni prijevoz, radi izbjegavanja gužve
Sudionike u prometu molimo za strpljene i oprez ukoliko dođe do stvaranja većih gužvi i zastoja
https://t.co/F8TuATlz2P pic.twitter.com/O5Gjc4X7Vo

— MUP-RH (@mup_rh) July 30, 2023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)