Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:38 am

Juventus je izbačen iz Europe, što to znači za Hajduk?

Piše D. F.

Juventus je izbačen iz Europe. Vijest nije nova, a nije ni neočekivana. Talijanski velikan tako neće nastupiti u ovoj sezoni Konferencijske lige, a mora platiti i 10 milijuna eura financijske kazne. Što to znači za Hajduk?

Juventus se trebao uključiti u playoffu Konferencijske lige te bi imao status nositelja. Izbacivanje ‘stare dame’ iz Europe među nositelje je ‘poguralo’ Aston Villu. Engleski klub kojeg vodi Unai Emery bio je prvi ispod crte te je do izbacivanja Juventusa bio među nenositeljima. 

Podsjetimo, ako PAOK prođe Beitar, onda će s grčkim klubom među nositeljima biti i Hajduk. To znači da će ‘bijeli’ u tom slučaju među nenositeljima imati jednu brigu manje, jer Aston Villa je svakako teška prepreka. 

Ždrijeb playoffa Konferencijske lige na rasporedu je 7. kolovoza. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)