Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:53 am

Dugogodišnji igrač Dugopolja objavio kraj karijere

Piše N.M.

Igor Čerina objavio je kraj karijere. Dugogodišnji stoper Dugopolja odlučio je s 34 godine otići u igračku mirovinu.

– Svoju sjajnu nogometnu karijeru zaključio je naš dragi Igor Čerina, naš ministar obrane posljednjih pet sezona. U dresu Dugopolja nastupio je 130 puta i zabio 16 golova. Zabijao je glavom, zabijao je iz slobodnih udaraca, i sa bijele točke, uvijek je bio primjer vrhunskog profesionalca, uzor našim mladim igračima, a zbog srčanosti omiljen među navijačima na Hrvatskim vitezovima. Zlatnim slovima ostat će upisan u povijest NK Dugopolja – poručili su iz redova dalmatinskog drugoligaša.

Čerina je u karijeri igrao za Solin, Dugopolje, bio je u Makedoniji, Singapuru i Maleziji odakle se u rujnu 2018. vratio na stadion Hrvatskih vitezova. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)