Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
2:29 pm

INCIDENT NA ZADARSKOM AERODROMU Pijani putnik sjeo na drugog i ošamario ga

Piše A. A.

Sinoć nešto prije ponoć dogodio se incident u Zračnoj luci Zadar. 

Britanski državljanin, rođen 1989. godine, kojem je kasnije izmjereno 2,20 promila alkohola, vikao je i galamio u zrakoplovu. Jednom od putnika sjeo je u krilo i ošamario ga. 

Policija je pozvana na intervenciju u avion Ryanaira. Privela ga je s lisicama na rukama, zadržan je do otriježnjenja, a jutros priveden na prekršajni odjel. Policija ga je prijavila za naročito drsko i nepristojno ponašanje.

U avionu je bio i domaći očevidac od kojeg su s portala 057info doznali za neugodno slijetanje aviona u Zemunik Donji.

‘U 23.30 sati sletio je avion iz Londona u Zadar i jedan pijan putnik nakon slijetanja stalno je ustajao kršeći pri tom upute i upozorenja osoblja, a potom je čak i fizički napao jednog suputnika. Odmah po otvaranju vrata u avion je ušlo dvoje policajaca koji su ga odveli na daljnju obradu’, naveo je.

Na istom letu Ryanaira iz Zadra prema Londonu 1. srpnja je također bilo dramatično. Mladi Britanac po povratku s festivala na Zrću pokušao je otvoriti vrata zrakoplova dok ga dvojica putnika nije u tom fizički spriječilo. Mladić je bio u rastrojenom stanju pa je završio u zadarskoj bolnici.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)