Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:31 am

Hajdukovci kupuju pretplate, otežan režim učlanjivanja u Lokomotivu

Piše B. D.

Lokomotiva je, šalju nam čitatelji, očito promijenila režim učlanjivanja i ostvarivanja prava na godišnje ulaznice ili im nešto nije u redu s platformom SCRIBD.

Lako je moguće da je to napravljeno kako bi se izbjegla kupnja pretplata od strane Hajdukovih navijača, s obzirom da je jedan iskoristio tu mogućnost, te objasnio:

– Onaj osjećaj kad kupiš godišnju ulaznicu nekog drugog kluba kako bi dva puta (a možda i tri sretnemo li se u Kupu) mogao pogledati svoj klub. Za one kojima još uvijek ništa nije jasno skrećem pažnju da je kupnjom ove godišnje ulaznice osigurana karta i za zadnje prvenstveno kolo HNL-a u kojem ćemo, iskreno se nadam, u ariju podići kantu naslova prvaka. 

Poznati su nam još neki koji su se poveli za njegovim primjerom i sada je činjenica je da se preko platforme SCRIBD više ne možete učlaniti, te tako za 30 eura ostvariti pravo na godišnju ulaznicu.


O režimu učlanjivanja pročitajte  OVDJE.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)