Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
1:15 pm

ŽENI SE ALISTAIR OVEREEM Imat će dvije ceremonije – u Splitu i Dubrovniku!

Nizozemski kickboksač i borac mješovitih borilačkih vještina, jedini borac koji je objedinio titule prvaka MMA i K-1, Alistair Overeem, sljedećeg ljeta oženit će djevojku Sophie. Otkrili su kako će imati čak dva vjenčanja, u Splitu i Dubrovniku, a kako kažu, Hrvatska im je postala novi dom.

– Za godinu dana bit ću Sophie Overeem. Jako sam sretna što ćemo uploviti u bračnu luku, a odlučili smo to napraviti baš u Hrvatskoj. Imamo zaista brojne uspomene ovdje, pa ćemo vjenčanje upriličiti u Splitu i u Dubrovniku – otkrila je Overeemova buduća supruga.

Da se u Hrvatskoj osjećaju kao kod kuće, rekao je i sam Alistair, a ono što mu se najviše sviđa su ljudi, mentalitet i gastronomija.

– Planiramo vjenčanje sljedeće godine, a Hrvatska se sviđa i Sophie, tako da je odluka bila jednostavna – rekao je Alistair.

To nije jedina novost u njegovom životu, jer je već šest mjeseci i na posebnom režimu prehrane, naime, postao je vegetarijanac.

– Sve je počelo nakon moje posljednje borbe, a bio sam ozlijeđen i prije nje. To me nagnalo da napravim promjene. Bio sam kod nutricionista i savjetovao mi je promjenu prehrane. Uistinu se moje tijelo zaliječilo jer sam naučio nutritivne vrijednosti u vidu ozdravljenja. Očito je da sam izgubio nešto težine, ali i dalje sam u dobrom izdanju. Zapravo u najboljem izdanju ikada, ha, ha. Pa ćemo vidjeti što dalje –  kaže Alistair.

Već jednom je uplovio u bračnu luku, i to sa Zelinom Bexander, a detalji o njihovoj vezi, braku, pa tako i razvodu nisu poznati jer su privatan život držali dalje od očiju javnosti, a iz tog braka Alistair ima troje djece.

Procjenjuje se kako je tijekom karijere Alistair Overeem zaradio oko 10 milijuna dolara.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)