Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:24 pm

Remi Hajdukovih protivnika u prvom ogledu

Piše D. L.

U prvoj utakmici drugog pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, PAOK je na domaćem terenu s Beitarom iz Jeruzalema odigrao bez pogodaka. 

Prvo poluvrijeme krenulo je u očekivanom ritmu. PAOK je imao posjed i više prilika, ali do pogotka su mogli stići i gosti. 

U 11. minuti susreta ukrajinski sudac Mykola Balakin pokazao je na bijelu točku nakon što je Adi Gotlieb faulirao Andriju Živkovića. Odgovornost je preuzeo kapetan Stefan Schwab, ali gostujući čuvar mreže Miguel Silva obranio je njegov pokušaj. 

Sljedeća velika prilika dogodila se u 30. minuti kada je opasnu loptu u peterac uputio lijevi bočni izraelske ekipe Grigory Morozov. Lopta je zatim pogodila domaćeg obrambenog igrača Abdulu Babu Rahmana te u konačnici odsjela na prečki. Bila je to najbolja gostujuća prilika u prvom dijelu. 

Do kraja poluvremena PAOK je dominirao, a kao njihova ponajbolja prilika može se izdvojiti siloviti udarac kapetana Schwaba koji je ponovno atraktivno zaustavio Miguel Silva. 

S drugim poluvremenom nije došlo do promjene ritma utakmice. PAOK je imao posjed i pokušavao stvoriti prilike, dok je Beitar vrebao svoje iz kontranapada. Jednu takvu dočekali su u 65. minuti kada je domaćoj obrani pobjegao Ion Nicolaescu, ali njegov snažan udarac obranio je Dominik Kotarski

Odgovor na pitanje koja će od ovih momčadi 10. kolovoza istrčati na Poljud dobit ćemo za tjedan dana kada je na rasporedu uzvrat u Jeruzalemu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)