Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:53 pm

Pobjeda Rijeke na Kosovu

Piše D. L.

U prvoj utakmici drugog pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, Rijeka je na Kosovu slavila protiv Dukagjinija 1:0.

Nakon dva postignuta pogotka prošlog vikenda protiv Rudeša, Niko Janković ponovno je poentirao za momčad Sergeja Jakirovića. Mladi veznjak Rijeku je doveo u prednost u 29. minuti na asistenciju Jorgea Obregona

Sredinom drugog dijela domaćini su ostali s igračem manje jer je Altin Merlaku zaradio drugi žuti karton nakon prekršaja na Emiru Dilaveru. Do kraja susreta Rijeka je dominirala, ali nije uspjela podebljati svoju pobjedu.

Rijeka je ovim rezultatom osigurala minimalnu prednost u uzvratu na Rujevici koji je na rasporedu za tjedan dana. Prije drugog ogleda s Dukagjinijem, Rijeka gostuje na rasprodanom Poljudu u sklopu drugog kola HNL-a. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)