Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:40 am

MALOČA NA PREDSTAVLJANJU: Najveći trenutak u karijeri je podizanje trofeja kupa u Zagrebu s Hajdukom!

Piše D. F.

Nakon osam godina Mario Maloča vratio se u HNL. Bivši kapetan Hajduka potpisao je dvogodišnji ugovor s Goricom.

– Dugo smo bili u kontaktu. Od početka je Gorica bilo korektna i konkretna. Malo duže je trajao raskid ugovora s Lechijom, ali sve se dobro završilo. Nakon osam godina Poljske i Njemačke bilo je vrijeme da se vratim u Hrvatsku – rekao je Maloča, a zatim se osvrnuo na dane provedene u Hajduku.

– To su najljepši dani u mojoj karijeri. Iako sam rođen u Zagrebu cijeli život navijam za Hajduk. Obući bijeli dres za mene je bilo ispunjene snova. Bio sam i kapetan, osvojio dva kupa, s te strane je moja karijera bila jako lijepa. 

Otkrio je Maloča i koje su mu najljepše uspomene u dosadašnjoj karijeri.

– Debi za Hajduk ću pamtiti cijeli život. Kada sam postao kapetan, to je nešto još veće. Najveći trenutak u mojoj karijeri je podizanje trofeja kupa protiv Lokomotive u Zagrebu. To je jedini trofej koji sam podigao kao kapetan. 

Za kraj je poručio:

– Pokušat ću svojim iskustvom pomoći, pogotovo stoperima. Ima nas nekoliko starijih koje znam od ranije. S Božom Radoševićem sam igrao u Hajduku. Mislim da će prilagodba biti lagana – zaključio je Maloča. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)