Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:27 am

VRHUNAC STUDENTSKOG FUTSALA: Utakmice za medalje kruna Prvenstva

Piše P. I.

Nakon više od tjedan dana fantastičnih utakmica i nezaboravnih trenutaka u dvoranama na Gripama i na Poljudu, stigli smo do vrhunca 13. Europskog sveučilišnog prvenstva u

futsalu. Završni dan donosi kulminaciju studentskog sportskog duha, talenta i strasti, odnosno rasplet u konačnom poretku futsalerki i futsalera. Utakmice za medalje u obje konkurencije igrat će se na pozornici Velike dvorane na Gripama, kako i priliči velikoj završnici koja je pred nama.

U boj za odličja, prve će krenuti ženske ekipe. U 12.30 sati za broncu će igrati norveško Sveučilište znanosti i tehnologije protiv portugalskog Sveučilišta u Lisabonu, dok će za najsjajniju medalju od 16.30 sati uz izravan prijenos na Sportskoj televiziji, snage odmjeriti španjolsko Sveučilište kralja Juana Carlosa i ukrajinsko nacionalno pedagoško Sveučilište Dragomanov.

U rano poslijepodne, odnosno u 14.30 sati na teren Velike dvorane istrčat će domaćin, momčad Sveučilišta u Splitu koja će se za broncu boriti protiv francuskog Sveučilišta Toulouse. Čast da igraju zadnju utakmicu na ovom Prvenstvu, izborili su Veleučilište Edward Bernays i ukrajinsko Sveučilište Ivano Frankivsk koji će se u finalu nadmetati za trofej najboljih europskih sveučilišnih futsalera.

U osam dana, odigrat će se 100 utakmica, a upravo danas njihov je vrhunac. Za beskrajne i lijepe uspomene na najveći sportski događaj u srcu Splita usred turističke sezone, neka i vaša srca kucaju danas na Gripama.

‘Ispratite najveće trenutke ove manifestacije s preko 700 akreditiranih osoba i budite dio čarobne futsal kulise uživo u Velikoj dvorani ili nas pratite putem izravnih prijenosa finala na Sportskoj televiziji. Vidimo se!’, pozivaju organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)