Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:46 pm

Veliki Alistair Overeem dolazi na Visoku

Piše P. I.

Alistair Overeem, jedan od najjačih boraca svih vremena – osvajač Dream-a, Strikeforcea-a i Glory-a, svojevremena ikona UFC-a nekoliko godina, jedini borac koji je objedinio titule prvaka u MMA i K1 dolazi nakon Dubrovnika održati seminar i u Split, točnije na Visoku i to u subotu s početkom u 15.00 sati.

U sklopu velike međunarodne borilačke priredbe pod nazivom ‘WAMA congress 2023’ i 10-og izdanja Međunarodne Kuće slave borilačkih vještina koje će se održati ovaj petak u splitskom hotelu Cornaro, glavno ime pored niza majstora je svakako jedan od najvećih boraca svih vremena koji je jutros održao seminar u Dubrovniku u spomen na pok. Maru Peraka i za splitsku udrugu Anđeli.

Već nekoliko godina posredstvom splitskog jujitsu trenera i pokretača ovog cijelog projekta Hrvoja Znaora, bivši i aktualni najbolji borci iz cijelog svijeta dolaze u Split na kampove s posebnom misijom da pokrenu političare i sve druge faktore i da se pomogne na sve moguće načine najugroženijima u društvu, a to su djeca s najtežim poteškoćama u razvoju – odnosno udruga Anđeli koja skrbi za njih.

Tako će ovaj četvrtak u 11.00 sati Alistair Overeem pohoditi prostorije udruge Anđeli u Šibenskoj 33, a u petak će nazočiti na jubilarnoj 10-godišnjici Međunarodne Kuće slave a u subotu na Visokoj u dvorani osnovne škole održat će seminar za Anđele.

‘Pozivaju se svi zainteresirani uz uvjet da daju svoje donacije direktno na račun Udruge Anđeli kako bi svi dali svoj doprinos i obol onima koji to najviše trebaju. Ne sumnjamo da će dvorana Visoka biti mamac mnogima koji žele trenirati s ovim borilačkim velikanom i uživo vidjeti borilačkog velikana na djelu’, navode organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)