Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:58 pm

FOTOGALERIJA: Solin u finalu turnira u Vranjicu

Prva  polufinalna utakmica 21. Memorijala profesor Slaven Jurić između Solina i Zagore završena je pobjedom Solina nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

U regularnom dijelu utakmice rezultat e bio 1:1, poveli su ‘gosti’ iz Unešića preko Blaževića, koji je u solo-prodoru nanizao nekoliko igrača pričuvne postave Solina, te zabio za 1:0. Izjednačili su Solinjani preko Bašića koji je dobro reagirao nakon ubačaja Skoke te matirao Lukača. U izvođenju jedanaesteraca spretniji i sretniji su bili Solinjani, Runje brani kazneni udarac u petoj seriji, a Luka Skoko zabija za pobjedu.

NK Solin: Kargotić (od 46. Runje), Mamić, Kuvačić, Džaja, Volarević, Blažević (od 65. Bašić), Botica, Gagula, Skoko, Kolenda, Marinović Trener: Marko Lozo

NK Zagora: Lukač, Šupe, Abramović, Mrčela, Danolić, Blažević, Zeljković, Božić, Gabrić, Maretić, Krajina

Još su igrali: Mrčela, Tarabarić, Ravlić, Dadić, Ćudina, Majzelu, Klisović, Arambušić, Dragičević, Barišić, Barada. Trener: Saša Glavaš

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)