Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:49 pm

IVAN LEKO O ŽDRIJEBU: Mislim da je dobro, bude li PAOK bit će dvije spektakularne utakmice!

Piše D. F.

Hajduk će u trećem pretkolu Konferencijske lige igrati s boljim iz dvoboja grčkog PAOK-a i izraelskog Beitara. Ždrijeb je prokomentirao trener ‘bijelih’ Ivan Leko

– Mislim da je dobro. Teško je biti prepametan jer ne poznajemo ni jedne ni druge. Znali smo da nismo nositelji, da će biti težak ždrijeb. Očekuješ da moraš biti top. Svi se jako veselimo, jako smo motivirani, ali korak po korak. Odigrali smo tek prvo kolo, fokus treba ostati na dnevni rad i utakmice koje slijede – rekao je Leko, a potom dodao:

– PAOK mi je bliži, tamo sam radio s Igorom. Bio sam pomoćni trener devet mjeseci. Znam mentalitet, stadion, navijače. Ako bude PAOK bit će sigurno dvije spektakularne utakmice. U Splitu će biti top atmosfera, a i u Solunu je slično. Beitar slabo poznajem. Trebamo pričekati da oni odigraju dvije utakmice, nas čekaju prvenstvene obveze. Kada dođe vrijeme sigurno ćemo se dobro pripremiti.

Prva utakmica trećeg pretkola na rasporedu je 10. kolovoza u Splitu, a uzvrat je sedam dana kasnije. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)