Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
12:31 pm

‘IŠČUPANA DUŠA’ Dva dalmatinska grada među najturističkijim mjestima na svijetu

Piše I.Č.

Na popularnom subredditu posvećenom putovanjima (r/travel) koji prati više od 8 milijuna ljudi često se mogu naći zanimljiva pitanja, preporuke i diskusije.

Tako je danas jedan od ‘svjetskih putnika’, nakon putovanja u Prag, upitao pratitelje stranice koji grad je njima bio ‘najturističkiji’.

U odgovorima su se našla neka popularna odredišta, kao što su Barcelona, Las Vegas, San Francisco, New York, Rim, ali i dva dalmatinska grada: Split i Dubrovnik.

‘Definitivno Split, Hrvatska. Prije sam bio na nekim prilično turističkim mjestima poput Beča, ali turisti u Splitu su zaista nešto posebno’, napisao je jedan.

‘Dubrovnik Hrvatska. Upravo sam se vratio iz posjete. U njemu je moguće uživati ​​bez gužve ako rano ujutro prošećete gradom. Međutim, u posljednjem desetljeću iščupana je duša grada’, dodao je drugi.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)