Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:30 pm

DANI MALOG BALUNA 2023. Otvorene prijave za memorijalni malonogometni turnir Andrija Matijaš-Pauk

Piše M.K.

Dani malog baluna Marina je projekt pokrenut od strane Malonogometnog kluba Marina, a kao i svake godine, i ovaj put glavni dio manifestacije je sad već 15. po redu memorijalni malonogometni turnir Andrija Matijaš-Pauk. 

Bogati fond iznosi 3600 eura, a osim novčanih nagrada za sve sudionike organizatori su pripremili brojna iznenađenja. Osim turnira Andrija Matijaš – Pauk, održava se i Memorijal ‘Matko Jerković’, na kojem sudjeluju ugostitelji s područja općine Marina, a po prvi puta Dani Malog baluna bit će bogatiji i za ‘Mali DMB’, dječji malonogometni turnir.


Manifestacija počinje 4. kolovoza i traje do 20. kolovoza, dok prijave za turnir traju do 30. srpnja. Samu završnicu turnira će uživo prenositi medijski partner Sportska televizija.


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)