Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:49 pm

Belišće se biranim riječima oprostilo od vratara koji prelazi u Solin

Piše N.M.

Frane Barbić se oprostio od Belišća i prelazi u Solin. Od svog prvog vratara se oprostio i njegov bivši klub.

‘Naš prvi golman, ‘ministar obrane’, kako su ga navijači prozvali, Frane Barbić odlučio je napustiti Belišće i zaigrati u višem rangu hrvatskog nogometa.

Frane, tvoje prisustvo među vratnicama donijelo nam je sigurnost i povjerenje tijekom svake utakmice. Tvoje reflekse, hrabrost i nevjerojatne obrane ostavljale su nas bez daha. Tvoj rad i trud na treningu bili su inspiracija i motivacija za sve nas!

Pamtit ćemo tvoje spektakularne intervencije i tvoju sposobnost čitanja igre. Tvoj doprinos našem klubu prošlu sezonu bio je neprocjenjiv. Bez obzira na to koliko si kratko vrijeme proveo s nama, tvoj utjecaj bio je značajan.

Želimo ti svu sreću u daljnjem nogometnom putovanju. Neka te prate samo najbolje stvari u tvojoj karijeri. Sretno, ‘Ministre’!

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)