Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:39 pm

Ekipa sa Splita 3 i ove godine organizira akciju za pomoć Maestralu

Piše P. I.

Ekipa sa Splita 3 po reći put organiziraju humanitarnu akciju u kojoj prikupljaju sredstva za Centar Maestral. Kako kažu, podupirali su aktivizam Gorana Goge Jurišića koji je dvoje godine plivao dionicu Split-Supetar i tako prikupljao pomoć za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Ove godine neće biti plivanja, ali su zato odlučili organizirati turnire u cageballu i balotama te donirati sva sredstva.

‘Prve godine smo uspjeli pomoći preuređenju odjel za bebe i najmlađu populaciju doma, a druge godine smo pomogli pri obnovi školskog odjela Centra Maestral. Želimo na sve načine potaknuti sve ljude dobre volje na sudjelovanje i ove godine u novoj akciji u kojoj nastavljamo s pomoći pri uređenjem prostora u kojem žive djeca, ovaj put odjela vrtića. Planiramo preurediti kupaonicu i klimatizaciju u dogovoru s ravnateljicom Jelenom Burazin’, poručuju.

Turnir se igra 29. i 30. srpnja.

‘Cjelokupni prihod od turnira (kotizacije, prodaja hrane, pića, majica i lutrije) biti iskorišten za potrebe centra Maestral. Cijene pića i hrane bit će akcijske i pristupačne za svačiji džep. Ove godine bit će i bogata lutrija s preko 40 nagrada, a glavna nagrada je dres Hajduka koji su nam donirali iz kluba za ovu prigodu’, zaključuju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)