Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:04 pm

Sveučilište u Splitu osiguralo četvrtfinale: ‘Idemo dalje jednakim ritmom’

Piše A. A.

Škripa parketa dobro poznatog terena na Gripama prikazala je jedinstvo i snagu momčadi Sveučilišta u Splitu, a s drugom pobjedom zaredom sreći nije bilo kraja. S velikih šest golova razlike (8:2), osigurali su prvo mjesto u skupini A Europskog sveučilišnog prvenstva u futsalu i nadigrali francusko Sveučilište Toulouse. 

Pred popunjenim tribinama, slavilo se dugo nakon završetka utakmice. Zadovoljstvo nije krio ni dvostruki strijelac Marko Gašpar

‘Ostvarili smo šest bodova u dvije utakmice, zasluženo. Danas je bilo malo teže nego jučer, na početku izjednačeno, ali iskoristili smo šanse i zabili tri gola. Onda smo se malo opustili,  ali vratili smo se i pobijedili. Publika je naš šesti ili peti igrač, kako god gledate i zahvaljujem im ovim putem. Svaku utakmicu idemo na pobjedu’, kazao je. 

Uz Gašpara, kao strijelci na još jednom uspješnom dvoboju upisali su se Crnjac, Grubišić, Čule, Cikojević i Kovačić

Kao desna ruka izbornika, pred medije je s osmijehom na licu stao Ivan Ribičić.

‘Dvije pobjede i dvije utakmice, prošli smo skupinu i idemo dalje. Dečki su maksimalno odigrali obje utakmice. Sutra nam je rezultatski nebitna utakmica, a i svaku utakmicu idemo 100 posto’, naglasio je. 

Posljednja utakmica za momčad Sveučilišta u Splitu u grupnoj fazi natjecanja igra se sutra u 17 sati na terenu Male dvorane Gripe. Iako rezultat nije bitan, kolege s mađarskog Sveučilišta Pecs neće podcijeniti i najavljuju još jednu snažnu borbu.

‘Osigurali smo četvrtfinale, nema opuštanja, već puni fokus na svakog protivnika’, poručuju.

Ulaz na sve utakmice besplatan je za sve navijače i strastvene ljubitelje futsala. Za one koji ovaj spektakl ne mogu gledati uživo, prijenosi utakmica dostupni su na UniSport TV YouTube kanalu, dok su svi rezultati dostupni na službenoj stranici EUSA-e. 

Splitski su studenti još jednom pokazali da dišu za futsal i studentski sport, a njihovi navijači da će ih uvijek podržavati! 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)