Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:54 pm

Livaja: Moramo biti maksimalno fokusirani i ne smijemo izgoriti u svom ovom ludilu

Piše D. L.

Marko Livaja je nakon pobjede Hajduka u derbiju protiv Dinama rekao:

– Mislim da nismo odigrali neku odličnu utakmicu. Dobro smo se branili, nisu nam stvarali velike šanse, ali su dominirali. Bili smo skoncentrirani i znali smo što želimo. Na kraju nam se taj trud i isplatio. Lijepo je kad pobijediš svog najvećeg rivala, ali tek je početak sezone i do kraja imamo još 35 kola. Nećemo stvarati nekakvu euforiju, ali ponavljam, lijepo je pobijediti Dinamo. 

Što je bila glavna misao trenera Leke na poluvremenu? Vidjeli smo kakvo je stanje bilo u prvom dijelu, dok se u drugom dogodio potpuni preokret koji je Hajduku donio prve bodove ove sezone. 

– Protiv njih smo prije tjedan dana izgubili u važnoj utakmici Superkupa. Znali smo da su zbog toga oni malo psihički spremniji nego mi, ali došli smo se ovdje boriti i na kraju nas je malo i pogledala sreća i sada idemo kući sa sva tri boda. 

Manjak završnice iz Superkupa nadoknadio se u ovoj utakmici s ovakvom predstavom. Postigli ste danas svoj prvi ovosezonski pogodak i najavili što sve možemo očekivati od vas u ovoj sezoni. 

– Bitno da ispunimo sve naše ciljeve. Moramo biti iskreni i reći kako smo u Superkupu igrali bolje i stvarali više šansi, ali to je nogomet. Kada igraš lošije pobijediš, a kada si bolji i stvaraš puno prilika izgubiš. Baš zbog toga je svim navijačima i igračima gušt pratiti i igrati nogomet. 

Odmah se fokusiramo na sljedeće obveze. Uskoro saznajemo protivnika u trećem pretkolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Očekuju nas atraktivne utakmice za naše navijače koji su i danas došli u velikom broju. 

– Navijači su uvijek uz nas. Prošle sezone, kada je prvenstvo već bilo gotovo bili su uz nas, a mi smo im se na kraju odužili s osvojenim Kupom. S podrškom se ne trebamo opterećivati jer je uvijek imamo. Sljedeća utakmica je s Rijekom na Poljudu. Teška utakmica na kojoj će stadion sigurno biti pun. Moramo biti maksimalno fokusirani i ne smijemo izgoriti u svom ovom ludilu. U kolovozu nas očekuje jako težak raspored, ali mislim kako imamo jako iskusnu momčad i kako ćemo sve prepreke uspjeti premostiti. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)