Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:33 pm

IVAN LEKO: Dobili smo, a tri naša ključna igrača nisu došla na utakmicu!

Piše D. F.

Trener Hajduka Ivan Leko nije krio zadovoljstvo nakon pobjede protiv Dinama u Maksimiru (2:1).

– Slatko je, pogotovo način na koji smo dobili. Bili smo praktički u izgubljenoj situaciji. Imali smo karakter i sreću pobjednika. Prošlu subotu smo pokazali da imamo gard, da se želimo natjecati. Ovo je po meni bio lošiji Hajduk nego u Superkupu. Ova pobjeda je plod velikog rada i sreće koja se zasluži. Moramo puno raditi, biti bolji. Ovo je na tragu nečega. Bolja je situacija jer imamo konkurenciju. Nervoza je, svi žele igrati. Lijepo je dobiti u Maksimiru. Hvala ljudima koji su došli i vjerovali u nas. Puno sam sretan, ali i svjestan da treba puno rada, uključiti nove momke. Imamo jako težak raspored – rekao je Leko, a potom dodao:

– Mi smo dobili u Maksimiru, ali trojica naših ofenzivnih igrača kao da nisu došli na utakmicu. Mlakar, Sahiti, Benrahou, to su naša tri ključna igrača. To me veseli. Oni sigurno mogu 30% bolje. Ušli su Odjidja, Moufi, Dolček, donijeli su gard, stav. Odjidja je pravi igrač. Čudno je što je došao u HNL. Prije mjesec dana ga je bilo smiješno nazvati. On je sebe našao u toj emociji. Vidi se da ima potez, to je igrač koji tek treba ući u automatizme. Vidi se da je to igrač, Livaja na drugoj poziciji. To nam treba, ciljana pojačanja, da bi bili bolji. Imamo potencijal. Htjeli bi se kompletirati što prije, da bi svaku utakmicu mogli biti na nivou na kojem bi htjeli. 

Lučić?

– On je match-winner. Kada ti golman na 1:0 obrani penal, to je ključno. Znate i sami koliko je Livaković puta spašavao Dinamo. Znamo da su špic i golman ključne pozicije. Lučić i Silić dobro treniraju. Kada se vrati Lovre mi možemo biti mirni. Lovre nam puno fali i jedva čekamo da se vrati. Lijepo ćemo se proveseliti, a onda slijede pripreme za Rijeku – zaključio je Leko. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)