Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:56 am

Oproštaj kralja dalmatinskih terena zbog novih poslovnih i životnih obaveza!

Piše B. D.

Mario Marović se oprostio od Sloge. Vijest je objavio klub iz Mravinaca.

Naš najbolji igrač i golgeter u povijesti kluba, naš kapetan Mario Marović, neće više moći igrati u našem klubu zbog novih poslovnih i životnih obveza i izazova!

Nema načina kojim se možemo dovoljno zahvaliti našem Mariju na svemu što je učinio, osobito za radosti koje nam je svojim igrama i golovima priuštio.

Očekujemo Marija u klubu u novim ulogama, kada mu životne okolnosti to budu omogućavale.

Dragi Mario, naš kapetane, sretno dalje, zabijaj golove i pobjeđuj u drugim životnim izazovima! Vidimo se na tribinama i u klupskim prostorijama! Sretno ti bilo i neka te i dalje prati naše vječno. Za Slogu – složno!’, stoji u priopćenju Sloge.

Podsjetimo, Marović je bio najbolji strijelac Sloge u povijesnim sezonama, kada se osvajao naslov prvaka, ulazilo u 3. HNL, osvajalo Županijski kup, da bi klub iz Mravinaca stigao sve do povijesne utakmice Hrvatskog kupa, kada ih je Dinamo uz pomoć suca pobijedio sa 1:0. Marović je tada izjavio:

– Ako sam mogao izaći na kraj s Rrahmanijem i Leškovićem, onda mogu protiv bilo koga.

‘Kralj dalmatinskih terena’, kako mu se tepalo, postao je tema i na Poljudu, okušao se i u Solinu i Hrvacama, no nigdje nije bio tako dominantan kao u najboljim godinama Sloge kod trenera Siniše Jalića. Ostat će svakako zlatnim slovima upisan u povijest kluba iz Mravinaca.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)