Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:53 am

Olujno nevrijeme stiglo i u Srbiju, drvo palo na djevojčicu

Piše A. A.

Nakon što je poharalo dio Hrvatske, olujno nevrijeme zahvatilo je sinoć i susjednu Srbiju.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije spasili su 15 osoba iz olujnog nevremena koje je u večernjim satima zahvatilo Srbiju, rečeno je za portal N1 u MUP-u.

Desetoro ljudi, među kojima je bilo petero djece vatrogasci su spasili iz šume u Beočinu u naselju Dunav. Jedna je žena spašena u Begeču iz automobila. Iz čamca na koje je palo drvo na Ribarskom otoku u Novom Sadu vatrogasci su spasili jednog čovjeka, dok su krujevački vatrogasci spasili tri osobe…

Telegraf je izvijestio o dvjema ozlijeđenim osobama u Novom Sadu. Nešto prije 20 sati drvo je palo na djevojčicu u dobi od 12 godina. U svjesnom stanju prevezena je na dječju kirurgiju. 

Armagedon #NoviSad pic.twitter.com/OZocSjDdfv

— Radomir Miletic (@miletic_radomir) July 19, 2023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)