Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
2:19 pm

SAVJETI DUBROVAČKE POLICIJE Evo kako izbjeći gužve na graničnim prijelazima

Piše A. A.

Zbog povećanih gužvi koje se na vrhuncu turističke sezone, odnosno od sredine srpnja do kraja kolovoza, očekuju na graničnim prijelazima, iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske obavještavaju građane o alternativnim pravcima i vremenima kada su najveće gužve kako bi mogli na vrijeme planirati svoja putovanja i izbjeći duža čekanja na graničnim prijelazima.

‘Najveće povećanje prometa koje može dovesti do dužih čekanja očekuje se tijekom spomenutog perioda u dane vikenda, odnosno od petka poslijepodne do nedjelje navečer. Stoga savjetujemo izbjegavanje putovanja u to vrijeme i preporučujemo putovanje tijekom noćnih sati.

Također, preporučujemo da se građani neposredno pred putovanje o stanju na graničnim prijelazima informiraju putem službene stranice HAK-a na kojoj se nalaze ažurirane informacije i pregled stanja na graničnim prijelazima putem kamera’, poručuju iz policije.

Obavještavaju ujedno građane i o mogućim alternativnim  cestovnim pravcima. Za MCGP Karasovići (RH/CG) preporučuje se GP Vitaljina. Za MCGP Gornji Brgat (RH/BiH) preporučuje se GP Čepikuće. Alternativa su za MCGP Metković i MCGP Gabela Polje granični prijelazi MCGP Nova Sela, MCGP Prud i MCGP Mali Prolog.

‘Vodeći računa o navedenom policija u danima intenzivnijeg prometa planira službu s maksimalno raspoloživim brojem izvršitelja, a sve kako bi se čekanja na graničnim prijelazima svela na minimum’, napominju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)