Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:30 pm

NOVI PRVOTIMCI Marko Jureta i Andrija Parčina sa samo 15 godina uvršteni u prvu ekipu OK Ribola Kaštela

Piše M.K.

Petnaestogodišnji reprezentativci Marko Jureta i Andrija Parčina postali su prvotimci OK ‘Ribola Kaštela’.

Oni su sezoni koja je za nama fantastično napredovali iz mlađih kadeta u seniore pritom preskočivši nekoliko kategorija. Glavni trener Ivan Rančić pozvao ih je u prvu ekipu koja će i u novoj sezoni sudjelovati na četiri natjecanja, domaćoj ligi i kupu, te MEVZA-i i Clallenge cupuu. Marko Jureta i Andrija Parčina su u protekloj sezoni igrali i u dvjema reprezentacijama, najprije kadetskoj, pa juniorskoj što je još jedan pokazatelj vrhunske škole odbojke OK ‘Ribola Kaštela’.

Marko Jureta će u prvoj ekipi igrati uz brata, kapetana Nikolu, a o novom izazovu je rekao: ‘Veliko hvala treneru Rančiću što mi je dao priliku trenirati i pripremati se za sljedeću sezonu s prvom ekipom. Ovo je veliki korak za mene, te se nadam da ću opravdati njegova očekivanja. Moram priznati da sam presretan što sam se s 15 godina priključio seniorskoj ekipi i što ću nadam se biti u sastavu uz brata na velikim natjecanjima. U Superligu ove godine ulazimo s velikim očekivanjima i ne krijemo ambicije za prvim mjestom. Uz nju ćemo se natjecati i u MEVZI i Challenge cupu. Nedavno sam se vratio s MEVZA turnira u Mariboru, gdje sam bio s reprezentacijom, no bez obzira na loš rezultat, lijep je osjećaj igrati s velikim ekipama i skupljati iskustvo za daljnji napredak’.

‘Jako sam sretan sto sam dobio priliku igrati s prvom ekipom i davat ću sve od sebe da opravdam povjerenje trenera. Nadam se da ću puno naučiti od starijih i iskusnijih igrača. Biti dio reprezentacije mi je bilo jako dobro iskustvo, a što se tiče Superlige i europskih natjecanja jedva čekam da počnu’, dodao je Andrija Parčina.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)