Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
9:19 pm

VIDEO Isplati li se ljetovati u Albaniji? ‘Plaže ne izgledaju kao na Instagramu’

Piše A. A.

Nina Skočak, tiktokerica koju prate 174 tisuće ljudi, podijelila je svoje iskrene dojmove o ljetovanju u Albaniji koja se sve češće spominje kao alternativa hrvatskoj obali. Objavila je, naime, video na TikToku na kojem je progovorila o ponudi ondje kao i o cijenama proizvoda te usluga. 

‘Tirana-Vlore-Ksamil bila je naša ruta. Iskreno, mislim da se napravio iznimno dobar marketing, no bez tolikog pokrića’, napisala je. 

Na snimci je svoju tezu i obrazložila te potkrijepila kadrovima koji izrečeno ilustriraju.

Uvodno je istaknula kako su sve plaže privatizirane i pješčane kao i da su skupe. Ujedno je kazala kako se ležaljke plaćaju, ovisno o lokaciji, od pet pa do 50 eura. 

‘Plaže ne izgledaju onako kako izgledaju na Instagramu i TikToku. Kava na plaži košta oko dva do tri eura’, navela je. 

Smještaj je, tvrdi, ono što je najjeftinije. Apartman plaća oko 30 eura. 

‘Rentali smo i auto za 35 eura na dan, ali nas je dočekao u katastrofalnom stanju. Inicijalni rent a car otkazao nam je u zadnji čas pa smo dobili ovo’, pokazala je. 

Rekla je kako joj je voće jedna od boljih stvari. Naglasila je kako je ono jeftino. 

‘Što se tiče ugostiteljstva, imamo podijeljena mišljenja. Na nekim mjestima bilo nam je super, a na nekima stvarno katastrofa’, iznijela je. 

Napomenula je pritom kako trebaju još dosta ulagati u uslugu. 

‘Sladoled je jedan euro. Dućan isto tako nije baš jeftin – primjerice, litra mlijeka je oko euro i pol. 

Sve u svemu za ono što se nudi uopće nije jeftino’, zaključila je. 

Pogledajte video!

@ninaskocak Tirana-Vlore-Ksamil je naša ruta. Iskreno mislim da se napravio iznimno dobar marketing, no bez tolikog pokrića Cijene, izuzev apartmana, su malo jeftinije nego kod nas ili čak iste #albania #albanija #more #iskustvo #cijene Speed Drive (From Barbie The Album) – Charli XCX

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)