Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:51 pm

DELEGIRANJE ZA PAMĆENJE: Dalmatinskim sucima čak četiri utakmice 1. HNL!

Piše B. D.

Čak četiri utakmice prvog kola SuperSport 1. HNL sude Dalmatinci. Iznimka je jedino derbi Dinama i Hajduka, koji je povjeren Igoru Pajaču iz Svetog Ivana Zeline.

Notirajmo, dakle, ovo povijesno delegiranje:

1. Najbolji hrvatski sudac Duje Strukan sudi Gorica – Varaždin, pomoćnik mu je Alen Jakšić, a četvrti sudac je Marino Majstrović (svi iz Splita).

2. Mateo Erceg iz Benkovca sudi Rijeka – Rudeš, pomoćnici su mu Hrvoje Radić iz Splita i Goran Perica iz Šibenika, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika.

3. Jakov Titlić iz Potravlja sudi Osijek – Slaven Belupo, što je prva utakmica domaće momčadi na novom stadionu Pampas. Pomoćnik mu je Vice Vidović iz Solina.

4. Ante Terzić iz Podstrane sudi Lokomotiva – Istra.


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)