Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:40 pm

PODSTRANA Održano juniorsko prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku

Piše M.K.

Načelnik Podstrane Mijo Dropuljić podijelio je na društvenim mrežama fotografije s juniorskog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku koje je održano u Podstrani.

‘Ovaj vikend u Podstrani održano je juniorsko prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku koje je trajalo dva dana, a danas je održano finale. Na prvenstvu je sudjelovalo 12 klubova iz cijele Hrvatske. U konkurenciji odbojkašica nastupilo je 7 klubova, a najuspješnijim su se pokazale igračice KOP Žnjan, dok je u muškoj konkurenciji nastupilo 5 klubova, a najuspješniji su bili igrači KOP Čazma.

Moja malenkost je podijelila medalje i pehare najuspješnijim klubovima. Ovim putem čestitam svim sudionicima, a posebne čestitke idu osvajačima prvenstva’, napisao je na Facebooku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)