Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:43 pm

Hrvoje Vejić: Moju zafrkanciju nije shvatio jedan nacionalni medij, a imam molbu za ubuduće…

Iako su u komentaru utakmice Superkupa između Dinama i Hajduka te dvije rečenice većini prošle nezapaženo, na kraju očito moram pojašnjavati da je bila čista zafrkancija to da ‘mi insajderi kažu da je Jakobušić inzistirao da sjedi na istočnoj tribini, ali su ga uvjerili da je taj pothvat izrazito opasan zbog oštećenja u potresu’.

Pišem ovo jer je jedan veliki nacionalni medij to pogrešno shvatio pa objavio tekst kojega su kasnije izbrisali, ali, eto, ostao sam baš iznenađen jer je naslov dao potpuno drugačiji kontekst cijeloj priči i nije izgledao nimalo bezazleno ni duhovito. Stajalo je: ‘Jakobušić je inzistirao da sjedi na istoku jer bojkotira savez, uvjerili su ga da je to opasno’.

Stoga molim ubuduće sve redakcije koje žele prenositi moje tekstove s Dalmatinskog portala, ili dio njih, da me prethodno kontaktiraju kako bih odobrio njihovo prenošenje i tako spriječio mogućnost ovakvih nesporazuma.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)