Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:19 am

UŽIVO (20.00) Hajduk bez Livaje lovi prvi trofej u sezoni, hoće li jedan novi igrač odmah u vatru?

Piše D. F.

Hajduk danas (20 sati) u Maksimiru protiv Dinama otvara novu sezonu. U igri je trofej Supersport Superkupa, a zanimljivo je da će se iste momčadi na istom mjestu sastati i za šest dana, u prvom kolu prvenstva. 

Hajduk će danas biti bez Marka Livaje. Najbolji igrač ‘bijelih’ mora odraditi utakmicu suspenzije zbog ‘pjevanja’ nakon finalnog ogleda kupa. 

Ivan Leko zbog ozljeda još uvijek ne može računati na Lovru Kalinića, Josipa Eleza, Dina Mikanovića, a listi ozlijeđenih priključili su se i Lukas Grgić te Dominik Prpić

Hajduk je ovog tjedna doveo trojicu novih igrača. Redom su stigli Fahd Moufi, Ismael Diallo i najzvučnije pojačanje unatrag nekoliko prijelaznih rokova, Vadis Odjidja-Ofoe, igrač s internacionalnim pedigreom. Svi navedeni imaju pravo nastupa. Čini se da je Marokanac Moufi najbliže početnom sastavu te ne bi bilo iznenađenje da krene od prve minute.

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Moufi, Šarlija, Ferro, Melnjak, Krovinović, Pukštas, Benrahou, Dajaku, Dolček, Mlakar

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)