Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
11:05 pm

IMA I TOGA Ugostitelj s našeg otoka u srcu sezone snizio cijene pića

Piše M.K.

Dok svi pričaju o poskupljenjima na Jadranu, zanimljiva priča dolazi nam s Raba. Jedan je ugostitelj, naime, usred sezone odlučio spustiti cijene koktela, piše Poslovni.hr.

Bar se nalazi na glavnoj šetnici uz stari grad tik do plaže, a ovakvi potezi vlasnika zasigurno nisu česti slučajevi, s obzirom na, u ovom slučaju, atraktivnu i vrlo posjećenu lokaciju.

Promjena cjenika dogodila se u samo dva dana. Naime, kada su objekt posjetili 7. srpnja, cijene određenih koktela bile su točno 7 eura.

No, par dana kasnije, točnije 9. srpnja, kokteli koji su koštali 7 eura, bili su smanjeni na 6,80 eura.

Ovakav slučaj još nisu zabilježili u jeku turističke sezone, dok s druge strane, poskupljenja nažalost – ima. Tako je u jednom ugostiteljskom objektu komad pizze ‘preko noći’ sa 3 eura porastao na 4.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)