Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
4:40 pm

ŠUTA NAJAVIO TEMATSKU SJEDNICU ‘Cilj je da naš grad svojim sadržajima i bogatom kulturom ponovno postane jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija održivog turizma’

Piše M.K.

Tomislav Šuta, predsjednik HDZ-a grada Splita, najavio je tematsku sjednicu ‘(Ne)održivi turizam u gradu Splitu’.

‘Danas je HDZ Split predao potpise i prijedlog za sazivanje tematske sjednice Gradskog vijeća na temu stanja i razvoja turizma na području Grada Splita. Kao što sam i najavio, kroz afirmativnu diskusiju i primjere želimo doprinijeti razvoju novog strateškog okvira te novog smjera razvoja održivog turizma u gradu Splitu. Cilj je da naš grad svojim sadržajima i bogatom kulturom ponovno postane jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija održivog turizma.

Na sjednici ćemo obraditi pet točaka:

– Definiranje budućnosti turizma Grada Splita kroz novi strateški okvir

– Prostorno-planska dokumentacija u svrhu upravljanja turizmom

– Plan upravljanja pomorskim dobrom i upravljanje plažama Grada Splita

– Razvoj ponude cjelogodišnjeg turizma

– ULTRA Europe Music Festival’, napisao je na Facebooku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)