Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:10 am

Zadar ima novog trenera

Piše N.M.

Marin Oršulić novi je trener Zadra. Oršulić je protekle sezone vodio Croatiju iz Zmijavaca, a na klupu Zadra stiže nakon odlaska Dragana Blatnjaka

– Dosta informacija dobio sam od svojih prijatelja Želimira Terkeša i Dragana Blatnjaka koji su trenirali Zadar. Klupska uprava je pored toga pokazala veliku želju, sve se poklopilo i nisam se puno mislioZadar je brend bez obzira na trenutni rang natjecanja. Mnogi su bili iznenađeni ovom odlukom, ali meni je najbitniji unutarnji osjećaj koji mi govori što je najbolje za nastavak moje trenerske karijere. Odgovaraju mi velika očekivanja koja ima Zadar, jer sam se i ranije susretao sa sličnim težnjama u Jadranu i Croatiji. To je jednostavno dio trenerskog posla, očekivanja i pritisak su pravi pokretači – rekao je Oršulić, a potom dodao:

– Cilj je prvo mjesto. Dugoročno se ne vidim u ovom rangu natjecanja, zato sam došao u Zadar kako bismo napravili rezultat.

Zadar igra u četvrtom rangu natjecanja, a u prošloj sezoni kroz dodatne kvalifikacije nisu uspjeli izboriti ulazak u Drugu NL (treći rang natjecanja). 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)