Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:59 am

U prodaji pretplate za natjecateljsku sezonu 2023/24

Piše H. S.

Započela je prodaja pretplata za natjecateljsku sezonu 2023./24., a svoje mjesto na Poljudu od utorka, 11. srpnja, možete osigurati kupnjom u Odjelu za članstvo na Poljudu ili online kupnjom na https://hajduk.mojekarte.hr/hr/all.html

Kupnjom sezonske pretplate osiguravate mjesto za sve utakmice SuperSport Hrvatske nogometne lige, 3. pretkolo UEFA Konferencijske lige te za utakmice Hrvatskog kupa (osim finala) koje se u organizaciji HNK Hajduk Split održavaju na Poljudu, u natjecateljskoj sezoni 2023./2024.

Sve pretplatnike iz protekle sezone staro pretplatničko mjesto će ‘čekati’, odnosno bit će rezervirano za njih do 24. srpnja. U slučaju da pretplatnik ne obnovi sezonsku ulaznicu do tada, mjesta će biti puštena u slobodnu prodaju.

Pretplatnici iz protekle sezone mogu obnoviti pretplatu online, osim VIP Silver pretplatnika koji će zbog modifikacije tog sektora morati fizički obnoviti svoju pretplatu na Welcome desku na Poljudu.

– Još jednom ističemo kako naši članovi koji su se učlanili ili produžili članstvo u 2023. godini imaju pravo na popust prilikom kupnje sezonske pretplate. Ako još uvijek nisi, učlani se i iskoristi 12% članskog popusta na https://hajduk.hr/klub/clanstvo – objavio je Hajduk.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)